Rzodkiew oshinko (paski) 350g
Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.
Składniki: rzodkiew (85%), woda, sól kwasy: [kwas octowy (E260), kwas cytrynowy (E330)], konserwanty: [sorbinian potasu (E202), pirosiarczyn sodu (E223) (siarczyny)], słodziki: [sacharyna (E954), acesulfam K (E950), aspartam (E951), kolor: ryboflawina (E101)
Rzodkiew oshinko (paski)
350g/opak.
350 g x 30 opak./karton
Kraj pochodzenia: Chiny
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 16,2kJ/4,86 kcal
białko: 0,1g/0,3g
tłuszcz: 0g/0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g/0g
węglowodany: 29,2g/83,5g
w tym cukry: 0,1g/0,3g
błonnik: 0,8g/2,6g
sól: 0,6g/2g